Gràcies Pep


Pep Guardiola no seguirà com a entrenador del Barça. I si amb això no en teníem prou, Tito Vilanova serà el seu successor a la banqueta. Com molt bé va dir ahir Andoni Zubizarreta a la roda de premsa, “aquí teniu el vostre titular”.

La marxa de Pep Guardiola era inevitable, i rumorejada des de fa dies, mesos i anys. Ha estat entrenant aquesta plantilla més anys dels que s’hauria imaginat mai, i ha plegat quan ho ha cregut oportú. Sempre va dir que en el moment en que ell no es veiés capacitat per seguir motivant , per seguir tenint la plantilla en tensió competitiva, plegaria. I sembla evident que aquesta temporada alguns jugadors no han estat al seu màxim nivell, i va ser per problemes de motivació. Els partits fora de casa contra Reial Societat, Getafe, Villarreal, Espanyol, Sporting, Granada i alguns més, l’equip no estava al seu nivell. Amb aquelles ganes boges de sentenciar el partit el més ràpid possible. És més, segons el propi Guardiola, al octubre-novembre ja tenia decidit que no renovaria. Malauradament pels barcelonistes, el partit contra el Madrid de la passada setmana tampoc va ajudar a fer-lo canviar d’opinió.

I és que per bé que ho faci qualsevol altre entrenador, fins i tot acostant-se als seus èxits esportius, mai serà igual que Guardiola. Quan el Barcelona va superar el Goteborg i es va classificar per la final de la Champions del 1986, un noiet de 15 anys corria cap al centre del camp a demanar la samarreta a Víctor Muñoz, qui havia marcat el penal decisiu. Tots coneixem aquella foto, la de Guardiola d’aplegapilotes, amb Víctor Muñoz. Ja com a capità del Barça, uns anys després, en un duel contra el Madrid Guardiola es va dirigir a l’àrbitre i li va recordar que estava jugant amb les emocions de tota una nació. Sempre s’ha dit que Iniesta, a la seva habitació de la Masia tenia dos pòsters enganxats: un era de Catherine Zeta Jones, i l’altre de Pep Guardiola. Com Cesc Fàbregas, que encara guarda com un tresor una samarreta de quan era cadet firmada per Guardiola.

Guardiola és un mite del barcelonisme. Si jugués a bàsquet, se li hauria retirat la samarreta quan es va acomiadar com a jugador. Així que ara, després d’aquests 4 gloriosos anys a la primera plantilla, els elogis i gestos cap a Guardiola sempre seran pocs. Guardiola és probablement la persona més important de la història del barcelonisme, i el que ens fa més il·lusió a tots és que sabem que tornarà.

Potser com a director esportiu, com a portaveu, o directament com a president. I ho farà bé, perquè sempre que ha fet alguna cosa pel Barça ho ha fet bé. Fins aviat, Pep. Se’t trobarà a faltar abans, durant i després dels partits. T’entenem, t’estimem, i respectem la teva decisió. Però ens segueix sabent un greu que no t’imagines. Gràcies. 

4 comentaris:

Tornarà, no en dubtem.
Gràcies per tot, Pep.
Coneixes el bloc dels Premis C@ts? Aquí pots proposar, en dotze categories diferents, els blocs en català que més t’agradin (excepte els teus!), tants com vulguis i en totes les categories que vulguis. Es tracta de moure cada vegada més el català a la xarxa.
Els cinc blocs més proposats a cada categoria passen a la final.
No hi ha cap premi material, tan sols conèixer nous espais i crear més activitat encara a Internet en la nostra llengua.

De moment, a l'apartat "aficions" encara no hi ha proposat cap bloc esportiu. T'animes a proposar-ne algun?

Moltes gràcies!
Hola,

Mi nombre es Toni y gestiono una web de apuestas deportivas (www.doctorapuestas.com) y por ello me gustaría que intercambiáramos enlaces. Creo que el acuerdo puede ser beneficioso para ambos ya que tenemos temáticas relacionadas. También estoy interesado en enlaces en las entradas de la web, por si prefiere esta modalidad.

Si le interesa, mi dirección es administrador@doctorapuestas.com

Espero su respuesta y sobre todo que mi web sea de su gusto.

Atentamente,

Toni

Because the SBA has some stringent requirements
with each loan they offer, seeking the help of an SBA counselor is recommended, especially if you've never prepared a loan package
before. Here are ten college affordability options for students:.
Bad credit motorcycle loans even supply financing for custom
choppers and motorcycles.

Publica un comentari a l'entrada